28. October 2021 03:55
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Magisk brevkasse

Velkommen til den ” Magiske Brevkasse!”

Mine nyeste bogudgivelser har simpelt hen medført så fantastisk mange fine kommentarer samt spørgsmål omkring alt imellem himmel og jord. Tusind tak til alle Jer, der har skrevet eller som har henvendt sig til mig på anden vis.

På grund af den store og ganske overvældende interesse, har jeg belsuttet at oprette en magisk brevkasse her på tarots.dk. Jeg tror, at der er brug for at kunne dele sine spirituelle oplevelser med andre, eller måske stille spørgsmål om den side af livet, som vi ikke umiddelbart kan forstå med vores intellekt!

Så derfor har du nu mulighed for her at stille spørgsmål om alt imellem himmel og jord, det kan være både spørgsmål og oplevelser, som du ønsker at dele med andre, noget som du føler er helt anderledes.

Det kan være, du har haft spirituelle oplevelser, drømme som er gået i opfyldelse, magiske oplevelser, hvor du pludselig ser den røde tråd i dit liv, eller måske spørgsmål, som du ønsker svar på. Ja- du kan skrive til brevkassen om alt det, du ikke umiddelbart selv kan forklare! Du er selvfølgelig sikret anonymitet, og derfor skal du lige anføre dit brugernavn under dit indlæg eller spørgsmål!

Jeg vil forsøge at besvare eller kommentere din henvendelse, så godt jeg formår!

Jeg har efterhånden arbejdet i den alternative verden i mange år, så svarene og kommentarerne vil jeg give på grundlag af den livserfaring, jeg igennem tiden har fået.

Jeg er ikke ekspert på nogen måde, men jeg håber, at jeg med denne brevkasse kan være med til at formidle og viderebringe nogle af de smukke, fantastiske og uforklarlige oplevelser, som jeg véd, at mange mennesker har fået.

Derudover oplever jeg også, at mange mennesker har spørgsmål omkring "Den anden virkelighed", som de gerne vil have belyst, hvilket jeg også håber, jeg kan være behjælpelig med. Jeg håber på at få mange henvendelser fra Jer - brevkassen går i luften i løbet af april måned, og den vil løbende blive opdateret så ofte, det tidsmæssigt er muligt!

Skriv til:

Du er derudover også velkommen til at sende lydfiler med spørgsmål eller oplevelser - De skal blot kunne afspilles via Windows Media Player!

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

De kærligste hilsner

Anne

Læs her Solveigs gribende beretning:

Kære Anne!

Min mand døde sidste år - vi havde kendt hinanden i 30 år.

Flere gange har jeg jeg mærket, at han var mig nær. Hans lugt,og jeg har set hans skikkelse som i en luftsky foran mig. Og så er jeg blevet rørt, og blevet i tvivl om mit savn kan fremkalde et sådant syn.

I går sad jeg og fik kaffe i Føtex, og jeg ser afdøde Jens . som jeg har set ham flere gange før,sætte sig overfor mig, og en stemme tæt på mig siger"hej". Igen bliver jeg i tvivl, og sidder der og funderer.

Da jeg kommer hjem er det som om min stue er fyldt med "hellig" energi, og jeg har lyst til at falde på knæ og bede.(er ikke kristen, eller tilsluttet noget religiøst forum) -vil kalde mig selv troende..

Jeg lister lige så stille ud i køkkenet, og smører mig en mad. Så siger en myndig stemme, "om dette også er indbildning " Nej, svarer jeg," det er ægte."

Jeg går så ind i stuen og sætter mig i min stol, da jeg godt kan se, at der ingen vej er udenom. Altså det med Jens er også ægte.

Jeg sidder derefter længe og har kontakt, og flere personlige ting falder på plads. ( en engel ?)

Fyldes efterhånden af taknemmelighed.

Venlig Hilsen Solveig

Og tak for en rigtig god hjemmeside.

Kære Solveig!

Jeg er ikke spor i tvivl om, at du virkelig har kontakt til den anden side, tusind tak fordi du vil dele din beretning med os- Jeg ønsker dig al mulig held og lykke fremover!

Kærlig hilsen Anne

Herunder kan du læse Shadows fantastiske og gribende beretninger:

Kære Anne...

Som aftalt skriver jeg hermed 2 oplevelser jeg har haft, som jeg har lyst til at dele.

1' ste syn/oplevelse..var for 12 år siden ca.

Gjorde dengang rent hos ældre mennesker , samt varetog sociale behov også. Jeg tog på kirkegården med bloster til hendes afdøde mand..og Hun bad mig hilse!

Og jeg hilste hendes mand fra hende DA jeg lagde blomsterne...

Og en utrolig stilhed overdøvede alting..hvert et lille blad kunne jeg høre.. Og ved han var der...for at hilse tilbage.

Ella, som den gamle dame hed...døde I min ferie, så jeg fik ikke sagt farvel.

Ca, 3 mdr efter hende død...stod jeg på min altan på 2'sal..og kiggede efter mine unger på legepladsen. Pludselig stod Ella I en søjle af marmor ..på himmelen..

Kæmpe stor I et uforklarlig smukt lys..Hende selv hvid og gennemsigtig..

En enorm vibration ramte mit hjerte som et sug...og der sagte ..sagt tak...

Var en stor oplevelse..som så var det banebrydende..for min interesse I den åndelige verden, men har altid vidst at der var en anden verden..

Håber I synes om læsningen

Hilsen shadow.

****************************************************************** En anden oplevelse skete for få uger siden.

En 90 år årrig beboer på plejehjemmet hvor jeg arbejder...

døde for ganske kort tid siden..Astrid var hendes navn.

Jeg skabte gennem kort tid et dejligt tillidsfuldt forhold til hende.. og Hun til mig....

Da Astrid døde, var det mig som tog flaget ned...lige inden solen gik ned.

Den samme utrolige stilhed, som jeg havde følt på kirkegården..

I den overstående oplevelse...sænkede sig over mig og situationen. Da jeg sent på aftenen fik fri og cyklede hjem...blev jeg ...ikke' fysisk...

løftet , sammen med min cykel...mindst 30 meter op I himlen... Og alt blev sort og lyserød...utroligt smukt.

Den afdøde kvinde var et fint menneske med en udpræget sort humor ;O)

Og nøjagtigt sådan føltes denne oplevelse...

Hilsen shadow

Kære "Shadow!

Jeg har kun kommentarer som lyder: Tak fordi du ville dele dine forunderlige og fantastiske åndelige oplevelser med os her på tarots.dk!

Kærligste hilsner og mange positive tanker.

Anne

245,481 Unikke besøg