28. October 2021 02:41
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Min bog "Alle har evnerne"
Omkring min bog: "Alle har evnerne"

"Alle har evnerne" blev til min glæde en meget stor succes, og jeg vil her sige tak til de mange, der har givet en helt fantastisk positiv tilbagemelding omkring bogen!

Bogen er nu desværre udsolgt fra forlaget!

Bogen "Alle har evnerne" er bl.a. blevet anbefalet og introduceret på TV 3 - den kan stadig lånes på de fleste biblioteker i landet!

Lidt om bogens indhold:

Har du lyst til selv at gå i gang med tarotkortene på egen hånd, så er det en god idé at anskaffe min bog: Alle har evnerne!.

Du vil få nøglen til tarotkortenes betydning baseret på mine erfaringer gennem tiden, og jeg videregiver mine erfaringer som tarotlæser med eksempler ved hvert kort.

Via dine rejser ind i tarotkortenes verden, vil du få en dybere indsigt i dig selv og opnå en større forståelse af dit liv. Dermed vil kortene blive et stærkt magisk redskab, som kan hjælpe og vejlede dig i alle situationer.

Bogen beskriver endvidere:

Hvordan du arbejder med din intuition!

Overvejelse omkring anskaffelse af kort!

Omhyggelig gennemgang af flere spændende oplæg!

78 uddybende eksempler og tolkninger fra tarotlæsninger!

Tarotkort er psykologi og magi. De fortæller sandheden om dit liv, og viser på en fin måde den vej, som er bedst for dig at gå.

Bogen kan anvendes som opslagsbog, hvis du ønsker et hurtigt svar: Stil et spørgsmål, træk et kort, slå op i bogen og se, hvad kortet betyder.

Så enkelt er det!

245,464 Unikke besøg