28. October 2021 03:43
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Bestilling

Hvad kan Tarotkortene?

En rejse ind i Tarotkortenes verden er en rejse i dine egne dybder. Kortene viser dig bl.a. de fremtidige tendenser og giver dig dermed et redskab til at tage de rigtige beslutninger. En tarotlæsning giver dig større frihed til at udvælge og forstå begivenhederne i dit liv.

Kortene kan ikke give dig et svar eller en løsning, og her vil jeg også understrege, at man ikke kan spå. Men kortene kan belyse din situation, og på en fin måde få dig til at se på dit liv med nye øjne- dermed kan du opløse gamle mønstre og undgå fejlvalg, når du skal tage beslutninger.

Du vil kunne opnå en afklaring omkring eventuelle problemstillinger, og følger du kortenes råd, så vil du opleve, at magien kommer ind i dit liv!

Står du ved en skillevej, så kan kortene vise, hvilken vej der er bedst for dig at gå, dermed vil du hurtigere komme igennem processen og opnå den afklaring og de resultater, som du måtte ønske dig!

OBS:For øjeblikket foretager jeg kun skriftlige tarotlæsninger pr. E-mail!

Skriftlig tarotlæsning pr. E-mail

Du skriver ganske kort om din nuværende situation og hvad dit problem er. Jeg lægger et situationsoplæg, hvor jeg først belyser din situation, derefter ser jeg på, hvordan du tackler den, og hvad resultatet viser. det sidste kort giver dig gode råd med henblik på fremtidstendenserne

Jeg vil slutte læsningen med at trække dit årskort og skrive lidt om, hvad kortet vil fortælle dig om dit kommende år

Vi aftaler en dato for din modtagelse af den skriftlige tarotlæsning .

Du har mulighed for efterfølgende at stille spørgsmål til læsningen indenfor 3 dage. Derefter bliver den af sikkerhedsmæssige årsager slettet fra mit system.

Pris Kr. 450

Beløbet bedes venligst indbetalt inden tarotlæsningen bliver foretaget.

Kontonummer kan fremsendes.

Mulighed for Mobile Pay.

Mange hilsner

Anne Damgaard Sørensen

Klik på linket herunder og send en e.mail for bestilling af en skriftlig tarotlæsning

245,474 Unikke besøg