28. October 2021 04:44
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Anmeldelse af bog

MAGI, MIRAKLER OG STJERNEDRYS!

En inspirationsbog om vejen til Magi i hverdagen.

Bogen beskriver bl.a., hvordan kvantefysikkens teorier indvirker på din spiritualitet, og hvor enkelt du skaber kontakt til den 6 sans!

Anne Damgaard Sørensen

Forlaget skriver:

Anne Damgaard Sørensen inspirerer sine læsere til at få øje på de positive muligheder, der er tilstede i livet. Hun viser, at det er så enkelt at få ærlige og oprigtige ønsker opfyldt. Det er så enkelt, at det er den rene Magi - fortryllende og forunderligt.

I bogen Magi ,Mirakler og Stjernedrys, kan du blive inspireret til at få øje på de positive muligheder, der er tilstede i livet. Bogen afslører og afdækker begrebet magi og viser, at essensen af magi er så enkel, at det er svært at forstå!

Anne beskriver i bogen, hvordan du kan starte din proces, og hvordan resultaterne vil komme på forunderligste vis. Hendes råd hjælper dig til at finde den guldgrube af visdom, vi alle har i vores indre.

Den ligger i os som en Diamant. Funklende og fyldt med Magi. Når du har en ægte kontakt til din indre Diamant - din Spirituelle Intelligens, vil du opdage, at du har uanede muligheder og kræfter – dit livs eventyr kan begynde…

Pressen skrev:

Dorthe Holm-Sørensen, Anmelder på Fredericia Dagblad, skrev bl.a.:

"Men vi kan alle sammen have brug for bogen. For måske er der i virkeligheden slet ikke mere mellem himmel og jord, end hvad alle kan se - vi er bare ikke så gode til at tolke tegnene, når vi oplever noget »underligt« og glemmer det derfor hurtigt igen. Måske kunne vi alle have gavn af at få lidt mere magi og stjernestøv ind i livet."

Merete Gundersen, Forfatter & SIQ®-Terapeut, skrev:

"I små korte esays skriver Anne Damgaard, så det rammer lige ind i hjertet og åbner læserens øjne for, hvor let det er at bruge magi i hverdagen.

Den peger også på, hvor mange små mirakler vi alle er underkastet hver dag, hvis blot vi begynder at sætte fokus på det. Der opstår mange små aha oplevelser, som relaterer til ens eget liv. Det gør bogen særdeles underholdende og læseværdig."

Rikke Wagtberg, Anmelder på Oestrogen.dk, skrev:

"Er hverdagen gået hen og blevet en tand for leverpostej, kan det måske friste at kaste sig over den nye bog Magi, Mirakler og Stjernedrys."

"Med små historier fra hverdagen giver Anne Damgaard Sørensen eksempler på hvor enkelt det kan være at få sine ønsker opfyldt. Hendes råd er, at vi skal blive bedre til at lytte til os selv, da vi har svarene indeni."

Bogen kan købes/ bestilles hos din nærmeste boghandler til Kr. 149!

Forlaget skriver om Anne Damgaard Sørensen:

Anne Damgaard Sørensen har også udgivet sine smukke SQ-Visdomskort på tryk!

De er magiske redskaber, som hjælper dig med at finde ind til Din Indre Diamant.

OBS: Konceptet SQ-Visdomskortene kan desværre ikke længere købes i trykt udgave, men det kan stadig benyttes ganske gratis her på tarots.dk! MVH. Anne Damgaard Sørensen

Anne har tidligere udgivet den roste bog: ”Alle har evnerne” om brugen af tarotkort. Anne Damgaard Sørensen har i mange år arbejdet som tekstfofatter, men arbejder nu som Tarot Coach og forfatter.

245,493 Unikke besøg