28. October 2021 03:21
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Info om Visdomskortene

Introduktion til de eventyrlige SQ -Visdomskort!

Amerikanske forskere har nu endelig accepteret/lokaliseret menneskets tredje intelligens SQ, som er den spirituelle ultimative intelligens!

SQ udjævner grænsen mellem intellekt og følelser, dermed skabes helhedens magi hos den enkelte!

Jeg har valgt at kalde konceptet for : ”SQ-Visdomskortene” i håbet om, at hvert kort vil sætte brugeren i forbindelse med sin egen ultimative spirituelle intelligens – den indre visdom, som alle mennesker er i besiddelse af!

Teksten til det kort du trækker giver dig gode råd til de udfordringer, du er omgivet af i dit liv lige nu og her!

Når du har trukket et SQ-Visdomskort så se først lidt på billedet og prøv at åbne dig for det.

Mærk efter om du får en bestemt følelse ved at se farverne eller formen. Hvad taler til dig i kortet? Føler du dig lettere, når du ser på det?, eller føler du dig tungere? - måske glad eller sorgfuld?

Læs derefter teksten til kortet og tænk lidt over ordene. Det er ikke sikkert, du umiddelbart kan identificere dig med det, der står, men der er en mening med, at du netop i dag har trukket dette kort.

Der vil være et budskab til dig i det kort, du trak, noget som din personlige SQ vil formidle til dig. Kommer erkendelsen ikke til dig med det samme, så vil den komme senere.

Det er mit håb og ønske, at hvert SQ- Visdomskort vil give dig en magisk og eventyrlig oplevelse!

Du kan vælge at trække et SQ-Visdomskort her på siden ved at klikke i menúen på "Træk et SQ- Visdomskort" Kortet vil så blive vist i hjemmesidens design.

Du kan også vælge at se det i Stjerneportalens design ved at klikke lidt længere nede på "Dagens SQ-Visdomskort".

Neel Fast fra www.stjerneportalen.dk har udarbejdet den tekniske del af konceptet, hvilket han har gjort på en helt fantastisk måde- Stor tak til Neel Fast!

Rigtig god fornøjelse!

Mange hilsner

Anne Damgaard Sørensen

Har du lyst til at læse om SQ, så kan bogen: " Spirituel intelligens SQ! " skrevet af Danah Zohar & Ian Marshall anbefales, idet den belyser og dokumenterer tilstedeværelsen af SQ som menneskets tredie intelligens!

245,472 Unikke besøg