28. October 2021 04:51
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Min baggrund

Foto: Andreas Szlavik

Mit fødenavn er Anne Krautwald (gift Damgaard Sørensen i 1969)

Læste litteraturvidenskab i en årrække ved universitetet i Odense med bl.a. psykologi , medieforskning og kommunikation.

Pædagogisk baggrund, har arbejdet som lærer i flere år- både aftenskole og folkeskole.

Jeg har arbejdet som forfatter i mange år ved Gutenberghus. Skribent og debattør ved bl.a JyllandsPosten.

Tekstforfatter ved Fredericia Revyen og lokalrevyer.

Eget Tekst/ Pr. bureau i 6 år.

I november 1996 fik jeg udgivet en bog om personlig udvikling og tarotkort.

Fik i december 2008 udgivet "SQ-Din indre diamant"- 22 SQ-Visdomskort m. tilhørende tolkningsbog!

Fik i februar 2009 udgivet bogen :Magi, Mirakler og Stjerndrys"- en bog om vejen til magi i hverdagen!

Har deltaget i kurser om indiansk krystalfilosofi og shamanisme.

Har siden 1990 udelukkende arbejdet med: Tarotkort-Workshops-Foredrag-Events-Krystaller - Den skrivende kunst samt billedmageri..

Interviews omkring kortenes magi er gennem tiden givet til mange ugeblade, tidsskrifter, fagblade samt DR!.

Dette kan du læse på denne side:

1: Hvorfor lige netop tarokort?

2.Om Clairvoyance!

3. En livsopgave!

4. Messer og TV!

5. Alle kan arbejde med tarotkort!

6. Billedmageri!

1.Hvorfor lige netop tarotkort?

Jeg lærte at læse i almindelige spillekort af min far, da jeg var bare 16 år, men senere tabte jeg mit hjerte til tarotkortene. De har fascineret mig og har været en del af mit liv, lige siden

jeg blev præsenteret for dem for mange år siden af min kære veninde Anne-Mette!

Tydning og brugen af kort som vejledning og rådgivning i alle livets områder har derfor nu været en del af mit liv i 40 år, og jeg tolker stadig tarotkortene med lige stor glæde og begejstring! For tarotkort er magi-visdom og suveræn vejledning i en hvilken som helst situation.

Men jeg kan ikke spå, jeg ser kun fremtidstendenser. Man kan ikke spå, for så ville alt være fastlagt, og da intet er statisk, så kan man altså heller ikke spå.

Dog har vi - efter min mening- alle en skæbne der forlanger, at vi skal lære helt bestemte ting, der er dog mange veje at gå, og her kan kortene så vise den vej, der er bedst for den enkelte at gå.

Ethvert menneske har sin egen frie vilje, og hvis der er ting, som kortene viser, man ikke bryder sig om, ja så kan man jo ændre fremtiden ved at ændre sit liv. Derfor er kortene så stærke, fordi man ofte kan foregribe og imødekomme tingene, inden de sker.

Tarotkort er psykologi og magi. Psykologi fordi de afdækker dit ubevidste plan og dine dybder, og magi- ja simpelt hen fordi det er da svært at forstå, at nogle ganske almindelige kort med billeder på kan fortælle helt præcise ting om et menneskes liv, men det kan de, og de er uovertrufne!

I virkeligheden så er kortene jo blot et redskab til at lade den intuitive side træde frem, ganske som astrologien, numerologien, grafologien, kiromantien o.s.v. er det, så det handler jo blot om at åbne for de psykiske lag, som vi alle har, derfor- mere eller mindre, så kan alle lære at læse i kort eller bruge astrologi ect

. Jeg har altid haft tingene lidt på fornemmelsen, inden de skete, og jeg har altid været meget opmærksom på den side af mig selv.

Kære læser- du kan det samme, spørgsmålet er blot, om du lukker af for den side af dit indre? Ganske vist har jeg altid haft "grønt lys " til at fortælle de ting, jeg fornemmede, idet især min far gik ind for det okkulte, og jeg har trænet med forskellige teknikker som bl.a. Yoga, meditation, billedmageri/farver samt drømmetydning for at få intuitionen udviklet, men det kan alle vælge at gøre, hvis de ønsker det!!

Det handler bestemt ikke om, at kun enkelte personer er ganske specielt udvalgte til at udøve disse ting, - næ ,det er nok et valg man træffer på et dybt personligt plan- og ønsker du at blive tarotlæser, astrolog, numerolog ect. , så kan du blive det, hvis du altså virkelig ønsker det- dybt i dit hjerte.!

2. Clairvoyance

Ordet clairvoyance er et ord, som jeg ikke bryder mig så meget om, ikke fordi der er noget i vejen med selve ordet, det betyder jo slet og ret klarsyn! Men jeg synes, at dette ord så ofte bliver misforstået-

det har noget at gøre med forventninger- mange mennesker forventer, at en clairvoyant ved alt, eller at en clairvoyant skal have "svar" til folk og der er bestemt ingen, der kan opfylde sådanne forventninger hundrede procent.

Der er også clairvoyante, der påstår, at de kan spå folk og siger, at sådan og sådan bliver det, og så kan personen gå hjem og få det til at blive sådan- for det er jo det, der sker ved spådomme, de bliver ganske enkelt i mange tilfælde til selvopfyldende profetier, og den clairvoyante kan dermed opnå at få magt over andre,( selvfølgelig ofte ubevidst) en magt som i den grad kan udvikle sig til at blive manipulerende og destruktiv.

Dermed mener jeg bestemt ikke, at alle der kalder sig clairvoyante arbejder på denne måde, slet ikke, tværtimod, så findes der fantastisk mange seriøse rådgivere, som har valgt at kalde sig clairvoyante.

Men jeg synes efterhånden, at med brugen af netop dette ord er det svært at sortere skidt fra kanel- og hvorfor ikke bruge ord som intuitiv viden eller SQ intelligens i stedet for.

SQ står for den ultimative indre spirituelle intelligens, en intelligens som amerikanske forskere nu endelig har anerkendt, og det er den, man bruger, bl.a. når man kontakter tarotkortene, astrologien-kiromantien-numerologien, grafologien o.s.v.

Når man kontakter den spirituelle intelligens, så sætter man sig ud over sit almindelige hverdagsjeg, ens ego træder i baggrunden, SQ får lov til at formidle de ting, der dukker frem på det indre plan- ofte som en klar følelse-fornemmelse- eller på anden måde en vished om, at tingene hænger sammen på en ganske bestemt måde.

Måske er der nogle, der vil sige, at jeg så er clairvoyant, men da jeg er helt bevidst om, at det ikke er mit "hverdagsjeg" der formidler tingene til mig, så vil jeg ikke benævne mig selv som værende clairvoyant.

Jeg er helt bevidst om, at "det eneste jeg ved er, at jeg i virkeligheden ingenting ved", for hvordan kan man forklare og forstå SQ?, det kan man ikke, man må blot acceptere eksistensen af denne intelligens som er tilstede mere eller mindre bevidst hos alle mennesker- en form for kollektiv bevidsthed, som alle kan få del i, hvis de åbner for den side af sig selv.

Via SQ og tarotkortene kan jeg formidle de ting, som folk har brug for at få at vide. Jeg kan vise dem deres muligheder og anvise en udviklingsvej, så de dermed får en hjælp til selvhjælp- og det er en helt speciel fantastisk oplevelse hver eneste gang.

3. En livsopgave!
Egentlig har jeg ikke selv bestemt at læse i kort for folk, jeg er "ført" frem til det via min intuition, men selvfølgelig er det jo i sidste instans mit valg, og det har jeg så med glæde accepteret, for jeg holder utroligt meget af det, og jeg er dybt taknemmelig for mit arbejde.

Hver eneste morgen, når jeg vågner, så glæder jeg mig til at opleve, hvad dagen bringer, for ikke to dage er ens, og hver dag er fyldt med så mange fine og positive oplevelser.

Jeg læste i kortene for den første, da jeg var bare 16 år, og siden har folk opsøgt mig, det går fra mund til mund, og så længe folk kommer eller bestiller tid, ja så længe vil jeg også være tarotlæser.

Faktisk så er det en meget mærkelig histore om, hvordan jeg blev syg og i en periode mistede synet, før jeg accepterede, at jeg udelukkende skulle arbejde med kortene, men det er alt for vidt at komme ind på det her. Jeg kan dog fortælle, at jeg efter flere operationer nu har 100% syn igen .

Jeg er utrolig glad for mit arbejde og ønsker ikke på nogen måde at ændre det. Mange har brug for kortenes hjælp, de har brug for at lære sig selv at kende på en ny og mere intens måde, og her kan kortene virkelig give redskaber og dermed skabe nye vinkler på deres liv.

Jeg oplever, at mange mennesker i dag meget fremmedgjorte overfor sig selv, bl.a. nok fordi vi lever i et samfund, som ikke ser mennesket ud fra et holistisk synspunkt.

Jeg har nu igennem 17 år afholdt Events,foredrag,workshops samt personlige tarotlæsninger, som jeg foretager her privat i mit lille center: A-SQ Centret - i Fredericia.

Jeg foretager også mange fjernlæsninger via e.mail og pr. tlf., og jeg glæder mig meget over alle de henvendelser jeg får fra folk, som ønsker at vide mere om tarotkort, og jeg har mødt utroligt mange søde, venlige sjove og interessante mennesker på den måde igennem årene.

Jeg må derfor sige, at har man først valgt at sige ja til at arbejde med hjertet, så vil man aldrig fortryde det, uanset hvilken branche, man er i.

4. Messer og TV!

Grunden til, at jeg ikke kan træffes på alternative helsemesser rundt omkring i landet er, at jeg slet ikke arbejdsmæssigt kan klare den reklameværdi og dermed større arbejdspres, som dette kan medføre bagefter.

Jeg synes, at det er utroligt spændende at besøge en helsemesse, og jeg gør det så ofte, jeg kan, men desværre har jeg ikke selv overskud til at deltage med mine kort!

Derudover har jeg også de sidste år sagt pænt nej tak til henvendelser om deltagelse i forskellige fjernsynsudsendelser, idet jeg ikke ønsker, at mit livssyn skal "klippes eller beskæres" til ukendelighed i en redigering, jeg ikke selv har indflydelse på.

Jeg medvirker meget gerne i en debatudsendelse omkring tarotkort og tarotkortenes visdom, men så vil jeg også selv være med til redigeringen, så jeg kender det færdige resultat, inden det vises på TV. Dette har jeg meddelt de respektive studieværter fra TV, som har henvendt sig til mig.

Hvis der en dag kommer et tilbud, hvor jeg selv har indflydelse på redigeringssiden, så siger jeg selvfølgelig ja tak!

Jeg har igennem tiden givet mange interviews til mange forskellige medier, men det er artikler og omtale, som jeg selv har været med til at godkende, inden det blev offentliggjort, og så stiller jeg meget gerne op. På de betingelser er det spændende at være med til at udbrede en viden tarotkortenes magi, for de er både magiske og uovertrufne.

Men det er altså ikke diplomer på væggen og gratis reklame via medierne, der tæller - det er resultater!

For når en klient giver en tilbagemelding om, at kortene virkelig har hjulpet vedkommende, ja så føler jeg at min livsopgave som tarotlæser er det hele værd- det skaber en uovertruffen og magisk følelse af samhørighed med universet, og det giver i allerhøjeste grad mit liv mening!

5. Alle kan arbejde med kortene!

Alle kan have glæde af selv at arbejde med kortene, og derfor har jeg skrevet en enkel , letforståelig og alligevel fyldestgørende bog om dette emne :"Alle har evnerne"

Bogen som omhandler personlig udvikling og brugen af tarotkort er blevet modtaget helt fantastisk. Mine nyeste udgivelser, som også er omtalt på tarots.dk, er ligeledes blevet fantastisk og helt overvældende modtaget! der er helt tydeligt et stort behov for bøger i denne genre, og jeg har fået utallige positive tilbagemeldinger, hvilket har glædet mig utroligt meget.

Denne ubeskrivelige fantastiske oplevelse har bestemt givet mig lyst til at arbejde med et nyt bogprojekt, som jeg arbejder på.

Jeg uddanner ikke folk til at blive tarotlæsere, det kan man nemlig ikke- efter min mening, men man kan give andre et grundlæggende kendskab til tarotkortene, og derfor afholder jeg workshops i form af et Fjernstudie via Internettet!.

Der findes ikke en autoriseret tarotlæseruddannelse, som er godkendt af staten, og det ville derfor blive en hjemmestrikket uddannelse, som jeg selv opfandt . Jeg ser det nok på den måde- skal man være tarotlæser, så bliver man det, når man har øvet sig længe nok og har lært nogle af de mange nuancer at kende, som tarotkortene indeholder, og så vil folk komme til en eller blive væk

Igen vil jeg understrege, at det ikke er diplomer på væggen, der tæller, men derimod resultater. Så har du lyst til at blive tarotlæser- så er der kun én sikker måde at blive det på : interessen og et dybtfølt ønske om at hjælpe andre- Jeg arbejder med hjertet, og fordi jeg ser det som en livsopgave at læse tarotkort

6. Billedmageri!

Jeg har også fået den gave at kunne arbejde i farvernes magiske verden, og jeg arbejder derfor også intuitivt som billedmager. Jeg eksperimenterer med mange forskellige teknikker bl.a. enkaustisk billedmageri, en kunstart som hævdes at være mindst 2.500 år gammel- den blev brugt af oldtidens grækere, ægyptere og romere.

Voksfarverne opvarmes til de bliver flydende, og derefter skal der arbejdes meget hurtigt med dem, fordi voksen størkner i løbet af få øjeblikke, kunsten består derfor i at holde farverne flydende, imens der males.

Jeg anvender mange forskellige redskaber til fremstilling af malerierne, og billederne dukker så pludselig op på forunderlig vis.

Således har jeg fremstillet en eventyrserie med fabeldyr, men også abstrakte og naturalistiske billeder med effekter i sølv-guld-glimmer er kommet frem.

For øjeblikket arbejder jeg meget med akryl/grafik på lærred samt collager fremstillet i en blanding af voks-acryl-spartelmasse , hvilket også er en spændende udfordring.

Ganske vist er jeg ud af kunstnerfamilie, men alle mine billeder bliver formidlet- ja nærmest kanaliseret til mig, ganske som oplysningerne fra tarotkortene kommer til mig, når jeg har en klient til læsning.

Jeg overlader faktisk det hele til min SQ - den ultimative spirituelle intelligens, og sjovt nok- så kan mange lide mine billeder- det er bare helt fantastisk at opleve- jeg forstår ikke, hvad der sker, men det er en gave - ganske som med kortene - som jeg er dybt taknemmelig for.

Du er meget velkommen til at klikke ind i menúpunktet: "Mine malerier" her på hjemmesiden og se et udsnit af mine billeder!

Mange hilsner fra

Anne Damgaard Sørensen

December 2019

245,495 Unikke besøg