28. October 2021 04:19
Navigation
Træk et Tarotkort
Træk et Visdomskort
Blogs
Bog om magi
Velkommen

Anne Damgaard Sørensen-Tarot Coach-Forfatter-Billedmager!

Velkommen til tarots.dk- Danmarks største tarotportal, hvor alt er gratis! Her på tarots. dk kan du stresse af- du kan få gode råd fra din spirituelle intelligens SQ ved at trække et af mine Visdomskort - du kan besøge mit lille galleri- og mange andre spændende ting - så klik rundt her på tarots.dk under menúen Navigation øverst til venstre og lad dig overraske -Rigtig god fornøjelse

Tarots.dk-Your guide to inner light!

Hvilken vej skal jeg gå, hvad siger fremtidsudsigterne?
Bestil en helt personlig tarotvejledning


CLICK HERE
Her på tarots.dk er alting gratis, siden er altid opdateret.Kære Gæst!

Har du lyst til at opleve magi og mirakler i din hverdag, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Dit indre er en guldgrube af visdom, for der findes svarene på alle dine spørgsmål. Via tarotkortene kan du få afdækket de ubevidste lag. Kortene kan fortælle om de fremtidige tendenser og vise dine muligheder, dermed kan magi og mirakler blive en del af din hverdag.

Her på tarots.dk bliver der udelukkende lagt vægt på oplysning, kvalitet samt ikke mindst gratis og seriøs service til alle besøgende!

WWW. tarots.dk gik i luften d. 22 januar 2007!

Oprindelig studerede jeg Litteraturvidenskab på Universitetet, men arbejder i dag udelukkende i den alternative verden!

Jeg har arbejdet som personlig Tarot Coach i mere end 25 år og jeg har arbejdet med tolkning af kort i over 45 år. Det har virkelig været fantastiske og magiske år .

Arbejdet som forfatter og billedmager er også noget, som jeg har beskæftiget mig meget med. Du kan læse om mine bøger her på siden, og du kan også besøge mit lille galleri "Magic Art", hvor du kan se nogle af mine billeder. Ønsker du at købe billeder er du velkommen til at sende en e-mail til mig, så kan vi aftale tidspunkt for besøg- nogle af billederne er solgt!

Her på tarots.dk kan du kvit og frit vælge imellem mange spændende tilbud: Du kan trække et SQ Visdomskort -Du kan læse anmeldelser af mine nyeste bogudgivelser - Du kan skrive til den "Magiske Bevkasse" - Du kan også selv lægge tarotoplæg Online samt mange andre ting. Klik ind i de mange områder under Navigation, opdag de spændende muligheder som tarots.dk byder på og lad dig overraske!

Har du forslag eller kommentarer til til hjemmesiden, eller har du spørgsmål omkring brugen af tarotkort, så er du meget velkommen til at kontakte mig direkte her på siden ved at klikke på "Kontakt siden" i menuen, eller du kan sende en E.mail! Jeg gør opmærksom på, at jeg af tidsmæssige grunde desværre ikke kan påtage mig at besvare personlige spørgsmål via tarotkortene uden forudgående aftale, men arbejder du selv med kortene, så er du meget velkommen til at stille faglige/tekniske spørgsmål!

Rigtig god fornøjelse!


Anne Damgaard Sørensen A-SQ Centret DK-
Tarots. dk er privatejet og helt uden økonomiske, politiske eller religiøse interesser!

Min dygtige søns flair for IT, min søde svigerdatters grafiske kompetence samt min kære datters engelske know-how har fået denne side i luften- uden dem havde det ikke været muligt-Så stor tak til mine dejlige børn og kære svigerdatter. Sidst men ikke mindst tak til Helmuth Mikkelsen fra PHP- Fusion støtteside som har opdateret tarots.dk til nyeste version-
245,486 Unikke besøg